BAY NİHAT RESTAURANT

Rumlardan kalma sarımsak taşları ile bezenmiş tarihi binası ve otantik atmosferi ile ziyaretçilerini büyülerken, misafirlerini aileden sayan Bay Nihat Cunda, Ayvalıkta kusursuz bir lezzet kaçamağı için tek adres...

MEKANLAR

İletişim Bilgileri

Mithatpaşa Mah., Sahil Boyu No:21, Cunda, Ayvalık 0266 327 10 63 http://www.baynihat.com.tr/

Harita


Cunda Adası'na gelip de Bay Nihat'ta yemek yemeden ayrılmak mümkün değil. İşletme sn. Ahmet Nihat Bekit tarafından 1978 yılında hizmete açılmıştır. Cunda Adası'nı ziyaret eden spor siyaset sanat ve iş dünyasının bir çok ünlü ismini ağırlayan müessese, bir anlamda Cunda Adası'na ev sahipliği yapmaktadır.

Müessese başta temizliği olmak üzere, Rumlardan kalma sarımsak taşları ile bezenmiş tarihi binası ve otantik atmosferi ile ziyaretçilerini tarihi bir yolculuğa sürüklüyor. İçerideki tarihi eserler ve fotoğraflardan oluşan muhteşem koleksiyon sizlerin bu yolculukla tamamen bütünleşmenizi sağlayan diğer etkenler. Yüzlerce çeşit meze arasından seçim yapmak gerçekten zor. Zor ama seçiminiz ne olursa olsun burada yediklerinizden alacağınız haz bir başka.

Bay Nihat; En büyük özelliklerinden biri ise bir kez uğrayanların bir daha buraya gelebilmek için fırsat kollamaları. Burası insanda tam anlamı ile bağımlılık yaratıyor. Hele havalar güzelleşip deniz kenarındaki bölümde deniz kokusunu içinize çekerek o muhteşem spesiyallerin yanında içkinizi yudumlamanın verdiği haz sizin Bay Nihat ailesine mutlaka katılmanızı sağlayacaktır.

Sakın unutmayın ziyaret etmeden önce muhakkak rezervasyon yaptırın. Bunu hem e-posta hemde telefon aracılığı ile yapabilirsiniz. Spesiyaller ile ilgili olan bölümde arayıp da bulamadıklarınız olursa önceden haber verilmesi durumunda muhakkak temin edileceğini unutmayın.

Artık Bay Nihat'a dilediğiniz zaman internetten rezervasyon yapabiliyorsunuz. İnternet üzerinden rezervasyon yaparak hem istediğiniz masayı ayırtın hem de restoranın sürprizlerinden faydalanın.