Willy Wonka'nın Paris'teki galasından...

Paul King'in yönettiği "Wonka" filminin galası Paris'teki UGC Normandie sinemasında gerçekleşti. Etkinliğe eşi Anna Elisabeth Eberstein ile birlikte gelen başrol oyuncuları Timothée Chalamet ve Hugh Grant katıldı. İşte detaylar...

STYLE & CULTURE - 02-12-2023 22:32 16826 kez okundu.

Willy Wonka'nın Paris'teki galasından...

 

Tanınmış stil ikonu Chalamet, görünümüyle orada bulunanları bir kez daha şaşırttı. Tom Ford'un yeni 2024 İlkbahar - Yaz koleksiyonundan sıra sıra parlak ipliklerden oluşan siyah pantolonu ve ışıltılı şeffaf bluzuyla fotoğrafçıların karşısına çıktı.

Aktörün hayranları, gala günü olan 1 Aralık'ta Paris'te havanın sıcak olmaktan çok dondurucu olduğunu belirtiyor: -3 °C! 

Galada Fransız moda tasarımcısı Jean-Paul Gaultier de hazır bulundu.

Daha önce Timothée Chalamet, Tokyo'daki "Wonka" filminin galasında lavanta rengi Prada deri takım elbiseyle göründü.

Daha sonra pek çok kişi onun daha sık deri giymeye başlayıp dedikodusunu yapmaya başladı! Neden dedikodu yaptılar derseniz; çünkü oyuncu, yakın zamanda kendi giyim serisini çıkaran ve bu deri Latex malzemeyi tekrar modaya sokan kız arkadaşı Kylie Jenner'ın deri koleksiyonunu desteklemeye çalıştığı söylenip duruldu! Belki de Paris'te -3 derece de çıplak görünmesinin amacı dedikodulara bir son vermektir!

Dünyanın en büyük mucidi, sihirbazı ve çikolata üreticisinin bugün bildiğimiz sevilen Willy Wonka'ya nasıl dönüştüğünün büyüleyici hikayesini anlatan film, izleyiciyi ünlü Çikolata Fabrikası’nın ilk yıllarına götürecek. Sihir ve müziğin, kargaşa ve duygunun muhteşem bir mizahla anlatıldığı Wonka, 15 Aralık’ta sinemalarda olacak.

DİĞER HABERLER
Caner Ural yazdı: Musicandle Concerts ile büyülendim!

Caner Ural yazdı: Musicandle Concerts ile büyülendim!

11-03-2024 - STYLE & CULTURE

2024 Oscar Kırmızı Halı

2024 Oscar Kırmızı Halı

11-03-2024 - STYLE & CULTURE