Lüksle donatılmış, biyofilik bir tasarım harikası: Naviva, A Four Seasons Resort

Dünyanın diğer ucuna, Meksika'ya gidiyoruz! Naviva, A Four Seasons Resort, Luxury Frontiers tarafından tasarlanamış ve Meksika'nin Punta Mita şehrinde konumlanmış lüks çadır tesisiyle son dönemin en ilgi çekici konaklama deneyimlerinden birini sunuyor. Hem de tümüyle doğaya ve çevreye dost unsurlarla donatılmış bir deneyim! İşte detaylar...

STYLE & CULTURE - 21-08-2023 22:24 4441 kez okundu.

Lüksle donatılmış, biyofilik bir tasarım harikası: Naviva, A Four Seasons Resort

Yemyeşil bir ormanın ortasında yer alan ve sadece yetişkinlere özel olan otel; 48 dönümlük özel yarımadaya yayılmış 15 lüks çadırdan oluşuyor. Tesisin mimari estetiği, insan yapılarını doğal çevre ile sorunsuz bir şekilde harmanlayan bir yaklaşım olan biyofilik tasarım ilkelerine dayanıyor! 

Binaların şeklinden, iç tasarıma; konuk deneyimlerine kadar tatil köyünün her bir unsuru, bir doğa olgusundan etkilenerek, kökleri doğaya dayanan benzersiz bir tatil köyü konsepti yaratıyor. Çevredeki ormanla uyum sağlayacak şekilde tasarlanan 15 lüks çadır, konuklara Riviera Nayarit'in eşsiz flora ve faunasının panoramik manzarasını sunmayı da ihmal etmiyor! 

Bu muhteşem otelin yöneticisi Ronny Fernández; otelin konseptini ise şu şekilde anlatıyor: "Naviva'ya gelen konukları kendi evimizde bize katılan arkadaşlarmış gibi karşılıyor, onlara kendi keşifleri ve maceraları için alan ve esneklik sağlıyoruz. Rolümün neşesi, konuklara bu deneyimler boyunca kişisel olarak rehberlik edebilmek ve etraflarındaki harikalarla daha derinden bağlantı kurmalarına yardımcı olabilmektir."

Naviva, Meksika kültürüyle yankılanan alanlar yaratmak için tasarım ve inşaat süreci boyunca Meksikalı sanatçılar ve üreticilerle işbirliği yapmış. Taracea ve Baufaktory'den özel mobilyalar, Emma Boomkamp'tan sanat eserleri, Rasttro'dan geri kazanılmış ahşap oyunlar ve Anora Casa'dan kumaşlar öne çıkan özelliklerden bazılarıdır.

DİĞER HABERLER
İstanbul Mayıs 2024 Etkinlik Rehberi

İstanbul Mayıs 2024 Etkinlik Rehberi

04-05-2024 - STYLE & CULTURE

Caner Ural yazdı: Musicandle Concerts ile büyülendim!

Caner Ural yazdı: Musicandle Concerts ile büyülendim!

11-03-2024 - STYLE & CULTURE