Karma’da eşsiz bir gecceye davet!

Side’nin eğlence ve lezzet dolusu Karma, 23 Ağustos geccesi dünyaca ünlü DJ Marien Baker ile konuklarına unutulmaz bir gecce yaşatmaya hazırlanıyor. İşte detaylar…

EATING & DINING - 09-08-2023 11:06 3889 kez okundu.

 Karma’da eşsiz bir gecceye davet!

Rez: 0536 764 01 69

Lezzetin ve eğlencenin büyüsü Karma’da sizi bekliyor! Hem gastronomi sahnesinde hem de eğlence dünyasında adından sıklıkla söz ettiren bir mekan olan Karma; Side’nin en popüler mekanları arasında ilk sıralarda yer alıyor. 

Muhteşem ambiyansı, damaklardan silinmeyen lezzetleri, imza kokteylleri ve doyumsuz eğlencesi ile misafirlerini ağırlayan Karma; akşamınızı bölmeden anı yaşayabileceğiniz bir konsept sunuyor. Hem restoran hem gecce kulübü olan Karma’da her an unutulmaz bir deneyime dönüşüyor. 

23 Ağustos Perşembe geccesi 23:30’da ise DJ kabininde dünyaca ünlü bir sanatçı olan Marien Baker yerini alıyor. Tech, Afro ve Melodic tarzında bir marka olan Baker; Karma’da misafirlere unutulmaz bir gecce yaşatmaya hazırlanıyor. Eğlencenin hız kesmeyeceği, ritimlerin giderek yükseleceği ve sabaha kadar dansa doyuracak bir gecce için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırmanızı öneririz!

DİĞER HABERLER
Gürkan Boztepe yazdı: Hamburger ve coğrafi işaretli hamburger

Gürkan Boztepe yazdı: Hamburger ve coğrafi işaretli hamburger

09-04-2024 - EATING & DINING

Ramazan ayının en lezzetli iftar mekanları

Ramazan ayının en lezzetli iftar mekanları

11-03-2024 - EATING & DINING