Sabrosa Brunch, 20 Eylül’de yeniden başlıyor. Swissôtel The Bosphorus, her pazar 12.00–15.00 saatleri arasında zengin açık büfesiyle misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. Boğaz manzarası, canlı müzik ve farklı mutfaklardan lezzetler, bu buluşmanın başrollerini paylaşıyor. İkram olarak sunulan bir kadeh prosecco veya kokteyl de pazar keyfine eşlik ediyor.
Sabrosa’nın brunch deneyimi, hafta sonunu uzun bir sofrada değerlendirmek isteyenleri bir araya getiriyor. Deniz mahsullerinden sıcak et yemeklerine, suşiden tatlılara uzanan büfe, farklı damak zevklerine alan açıyor. Ayrıca çocuklar için Gymboree oyun alanı da programda yer alıyor. Böylece aileler, pazar planında hem lezzete hem eğlenceye yer verebiliyor.
Deniz Mahsullerinden İmza Suşilere Zengin Bir Başlangıç
Sabrosa Brunch büfesinin deniz mahsulleri seçkisi, öğünün ilk tabakları için pek çok alternatif sunuyor. Taze karides, ev yapımı torik lakerda ve füme somon, bu bölümün öne çıkan lezzetleri arasında bulunuyor. İstanbul’un sokak lezzetlerinden midye dolma da aynı seçkiye katılıyor.
Bunun yanı sıra imza suşiler, farklı tatları bir arada denemek isteyenleri bekliyor. Misafirler, deniz ürünleriyle başlayan tabaklarını bu seçeneklerle çeşitlendirebiliyor. Büfenin geniş yelpazesi, tek bir mutfağa bağlı kalmadan kendi brunch menüsünü oluşturma fırsatı veriyor.
Canlı Şov İstasyonları ve İtalyan Dokunuşları
Canlı şov istasyonları, brunch deneyimine hareket katıyor. Nasi goreng ve fritto kalamar, bu bölümde misafirlerle buluşuyor. Şeflerin hazırlık süreci de lezzet kadar sunumun bir parçası oluyor.
Ardından İtalyan mutfağının sevilen tatları sofraya katılıyor. Taze mozzarella ve burrata, büfenin Akdeniz karakterini güçlendiriyor. Böylece farklı mutfakların yorumları, aynı pazar sofrasında birbirini tamamlıyor. Misafirler de kendi tercihlerine göre hafif başlangıçlardan sıcak tabaklara uzanan bir akış kurabiliyor.
Türk Mutfağının Güçlü Lezzetleri Aynı Büfede
Swissôtel The Bosphorus, brunch seçkisinde Türk mutfağına da geniş yer ayırıyor. Döner, kaburga ve kuzu tandır, sıcak yemek bölümünün iddialı seçeneklerini oluşturuyor. Somon ise balık tercih edenlere alternatif sunuyor.
Daha hafif ya da vejetaryen bir tabak hazırlamak isteyenler için taze enginar köşesi öne çıkıyor. Bu çeşitlilik sayesinde aynı masada farklı tercihler kolayca buluşuyor. Brunch, kalabalık arkadaş grupları ve aileler için ortak bir yemek planına dönüşüyor.
Tatlı Büfesi, Canlı Müzik ve Boğaz Manzarası
Tatlı köşesi, Türk tatlılarının yanı sıra dünya mutfaklarından seçenekleri bir araya getiriyor. Uzun pazar sofrasının son bölümünde misafirleri farklı tatlar bekliyor. Canlı müzik ise 12.00–15.00 arasındaki buluşmaya eşlik ediyor.
Boğaz manzarası karşısında sunulan bir kadeh prosecco veya kokteyl, deneyimin ikramları arasında yer alıyor. Çocuklu aileler için Gymboree oyun alanı da pazar programını tamamlıyor. Sabrosa Brunch, 20 Eylül’den itibaren her pazar lezzet, müzik ve birlikte geçirilen zamanı aynı sofrada buluşturuyor.
Başlangıç: 20 Eylül
Gün ve saat: Her pazar, 12.00–15.00
Mekân: Sabrosa, Swissôtel The Bosphorus