Shangri-La Bosphorus 10. yılını ünlü şef Gordon Leung lezzetleriyle kutluyor!

İstanbul'a ruh katan ve ayrıcalıklı bir seçenek sunan Shangri-La Bosphorus, 2013 yılında kapılarını açmıştı. Bu yıl ise tam 10 yılı başarıyla geride bırakmayı kutluyor! Yeni yaşını birbirinden özel konseptler ile kutlayacak olan otel; Shangri-La Grubun Michelin yıldızlı Executive Şefi Gordon Leung ve Shang Palace’ın yetenekli Şefi Cheng Lu imzalı lezzetlerini 15 Ekim'e kadar misafirleriyle buluşturuyor.

EATING & DINING - 3 yıl önce

Doğu'nun Batı'yla buluştuğu, İstanbul Boğazı'nın kalbinde yer alan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, 10. yıl dönümü kutlamaları kapsamında misafirlerinin kendi Shangri-La’larını bulmalarına yardımcı olmak üzere “İstanbul 10’da” teması altında heyecan verici konaklama ve gastronomi deneyimleri sunuyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul misafirlerine, 10. yıl dönümüne özel tasarlanan; Akşamüstü Çay Saati, Melez Tea iş birliğiyle yaratılan imza çayı East Meets West Tea ve Shang Palace’da Michelin yıldızlı dünyaca ünlü Şef Gordon Leung’un hazırladığı 6 aşamalı benzersiz tadım menüsü ile yıl sonuna kadar çok özel bir yolculuk yaşatacak.

Shangri-La’nın ünlü Asya misafirperverliğini Türkiye’nin zengin yerel kültürüyle harmanlayan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, son 10 yıldır İstanbul şehrinin nabzını tutuyor. Rafine lüksün timsali olan otel, konuklarına zevkli bir şekilde dekore edilmiş odaların yanı sıra sıcak ve şık bir ambiyansa sahip birinci sınıf bir restoran koleksiyonu da sunuyor. Shangri-La Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü TJ Joulak, 10. yıl dönümüyle ilgili olarak şunları söyledi: “İstanbul eski çağlardan bugüne Avrupa ve Asya’yı birleştiren İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında kültürlerin cezbedici bir enerjiyle buluştuğu büyülü bir şehir. Shangri-La Bosphorus, Istanbul olarak şehrin tam kalbinde, doğu ile batının buluştuğu yerde olmaktan ve 10. yılımızı misafirlerimizin kendi Shangrila’larını bulmaları için sunacağımız ayrıcalıklı deneyimlerle kutlamaktan heyecan duyuyoruz.” 

Dünyaca ünlü şef Gordon Leung İstanbul’da! 

Shangri-La’nın ödüllü restoranı Shang Palace ustalığı ve yaratıcılığıyla dünya çapında tanınan Michelin yıldızlı Executive Chef Gordon Leung’u konuk şef olarak ağırlıyor. Şef Leung kendi hazırladığı benzersiz tadım menüsü ile İstanbul’da modern Kanton mutfağı tutkunlarına 7 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Shang Palace’da benzersiz bir gastronomik yolculuk yaşatacak. Fırında ballı ve zencefilli fileto morina balığı; deniz kestanesi soslu yengeç eti ve kaz ciğerli kızarmış pilav gibi geleneksel Kanton lezzetlerinden oluşan 6 aşamalı Gordon Leung’un imza yemekleriyle hazırlanmış 10. Yıl Set Menüsü’nün yanı sıra isteyen misafirler Shang Palace’ın ünlü şefi Cheng Lu’nun imza lezzetlerini de deneyimleyebilecekler. Shangri-La Grubun Michelin yıldızlı Executive Şefi Gordon Leung ve Shang Palace’ın yetenekli Şefi Cheng Lu, 15 Ekim tarihine kadar Shang Palace’da lezzet tutkunları ile buluşacak.

Günün Diğer Haberleri

Tuvalden Taşan Renkler: Lumina, İzmir’de Sanatseverlerle Buluşuyor

09:52 - STYLE & CULTURE

ROKA’da Özel Davetlerin Üçlüsü: Gün Batımı, Kokteyl ve Robata

12:45 - EATING & DINING

Montiano Torbalı’da Yeni Hafta Sonu Ritüeli: Bağ Kahvaltısı

13:33 - EATING & DINING

Frankie İstanbul’da Balzar Etkisi: Geccenin Ritmi 25 Eylül’de Yükseliyor

13:27 - EATING & DINING

Ailece Pazar Planı: Grill Prime Ataşehir’den Çocuklara Lezzetli İkram

13:23 - EATING & DINING

Mezzaluna Artık Ataşehir’de: İtalyan Lezzetlerinin Yeni Adresi

13:19 - EATING & DINING

The Populist ile Oktoberfest Coşkusu Bomontiada’yı Sarıyor!

13:12 - EATING & DINING

Merve Arkas ile Turizme Gastronomi ve Sanat Penceresinden Bakış

13:08 - TRENDS & BRANDS

Rüya İstanbul’da Perşembenin Lezzeti: Borsa Restaurant’ın Geleneksel Döneri

09:39 - EATING & DINING

Montiano Mistral’de Üç Sanatçı, Tek Sahne: Tre Stelle Başlıyor!

09:33 - EATING & DINING

Boğaz’a Karşı Aşk Hikayeleri: Ajia Hotel’de Özel Bir Pazar

09:26 - EATING & DINING

BigChefs Merkez Ankara AVM’de Açıldı: Buluşmalara Yeni Bir Adres!

09:37 - EATING & DINING

Saltbae Steak & Burger, 25 Eylül’de Dubai Mall’da Açılıyor!

09:32 - EATING & DINING

İstanbul’un Pazar Ajandasına Lezzetli Dönüş: Sabrosa Brunch

09:29 - EATING & DINING

Karaca’nın En Büyük Mağazası Artık Cepte!

15:13 - TRENDS & BRANDS

Galataport’ta Kore Sokak Lezzetleri Zamanı: Seoul Kitchen Geldi!

15:10 - EATING & DINING

D-Resort Ayvalık’ta Zeytinli Hafta Sonu: Hasattan Sofraya Sonbahar Buluşması

15:05 - EATING & DINING

Far East İstinyePark’ta Sushi’den Dim Sum’a Lezzet Rotası

15:01 - EATING & DINING

Çırağan Palace Kempinski’nin Rüya’sı Dünyanın En İyi Yenileri Arasında!

14:51 - EATING & DINING

Chalet Garden’da Az Acılı Geccelere Sezen Dokunuşu!

14:48 - EATING & DINING

Karaca’nın 2030 Enerji Hedefi: Tamamen Yenilenebilir Elektrik

14:46 - TRENDS & BRANDS

Cunda’da Şampiyon Bir Konuk: İlkin Aydın Bay Nihat’ta

15:24 - EATING & DINING

Şehre Sanatla Dönüş: Eylülde İstanbul’da Görülmesi Gerekenler

11:51 - STYLE & CULTURE

Turan Farajova ile Ajia Hotel’de İstanbul’un Ölümsüz Aşklarına Yolculuk

11:08 - EATING & DINING

Oktoberfest İstanbul İçin Geri Sayım: 3–4 Ekim’de The Populist’te!

11:00 - EATING & DINING

Cunda’dan Midilli’ye Lezzet Yolculuğu: Şef Savaş İrlan ile Mutfak Buluşması

10:55 - EATING & DINING

Chalet Garden’da Cadılar Bayramı: Dokuz Saatlik Parti İçin Geri Sayım!

10:15 - EATING & DINING

Liman Club’da Sexy Black #3: Siyahını Giy, Geccenin Ritmine Katıl!

09:51 - EATING & DINING

After Sunset’te 18 Eylül Geccesine Babis Antoniadis İmzası!

09:48 - EATING & DINING

Inari’de Sushi Workshopları Yeniden Başladı: Tezgahın Başına Geçme Zamanı!

09:44 - EATING & DINING