BigChefs’in yeni menüsünde güvenli gıda sertifikasıyla "Hep Daha İyiye, Hep Daha İyi ye"

BigChefs; özel lezzetleri, mevsimsel menüleri, dünya mutfağı ve Anadolu tatlarını bir araya getiren "Hep Daha İyiye, Hep Daha İyi Ye" sloganıyla, ETÜDER iş birliğiyle Güvenli Gıda Sertifikası alarak daha sağlıklı ve güvenli gıda sunmayı hedefliyor. Sertifikalı tedarikçi sayısını hızla artırıyor.

EATING & DINING - 2 yıl önce

Türkiye’nin önde gelen full servis restoran zinciri BigChefs, yeni menü döneminde "Hep Daha İyiye, Hep Daha İyi Ye" sloganıyla misafirlerine daha sağlıklı ve güvenli gıda sunma taahhüdünü sürdürüyor. Bu kapsamda, BigChefs, Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER) ile yapılan Güvenli Gıda Sertifikası anlaşmaları ile sektörde yeni bir adım atıyor.  

BigChefs, yaklaşık 150 tedarikçisiyle titizlikle çalışıyor. Bunlar arasında gıda ve içecek sektörünün önde gelen markaları gibi halihazırda Güvenli Gıda Sertifikası’na sahip büyük firmalar (Coca-Cola, Pınar ve Unilever) yer alıyor. Diğer tedarikçilerle de güvenli gıda sertifikası anlaşmaları yapma süreci devam ediyor. BigChefs; "Toprağın Kadınları" projesiyle desteklediği yerel üreticilerden gelen ürünleriyle "hep daha iyiye" adım atıyor.   BigChefs; özel lezzetleri, mevsimsel menüleri, dünya mutfağı ve Anadolu tatlarını bir araya getirerek farklı ve daha iyi bir deneyim sunuyor.

Aldığı yatırımlar ve artan satış ivmesiyle restoran sayısını genişletmeye devam eden BigChefs, 2024 yılı başından itibaren yurt içi ve yurt dışında şube açılışlarına hız verdi. Numnum ve Buselik markalarıyla; yılın ilk 6 ayında Türkiye’de açtığı 11 şube ile toplamda 28 şehirde 120 şubeye ulaştı. Yurt dışında ise 8 ülkede 11 şube ile hizmet vermeyi sürdüren BigChefs, yıl sonunda toplam 144 şubeye ulaşmayı amaçlıyor.

BigChefs, her zaman daha iyiyi sunma hedefiyle, misafirlerine güvenli ve lezzetli gıda sunmaya devam ediyor.


Altan Kosova: “Yeni menü döneminde tüm tedarikçiler sertifikalı olacak”

Güvenli gıda taahhüdümüz doğrultusunda, tedarikçi sertifikasyon sürecinde kaydedilen olumlu gelişmeleri paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten BigChefs CEO’su Altan Kosova, “Şu anda, proje kapsamındaki 20 tedarikçiden 9’u Güvenli Gıda Sertifikası aldı ve ETÜDER’e üye oldu. Toplam satın alımımızın %65’ini Güvenli Gıda Serfikalı tedarikçilerimizden sağlıyoruz. Bu rakamlar da bize hedeflerimize ulaşma yolunda önemli adımlar attığımızı gösteriyor. Yıl sonu hedefimiz bu rakamı %80’e ulaştırmak. 2025 yılı sonunda ise tedarikçilerimizin %95’inin sertifikalı olmasını hedefliyoruz. BigChefs olarak, misafirlerimize her zaman güvenli ve yüksek kaliteli gıda sunma taahhüdümüzü sürdüreceğiz” dedi. 

Günün Diğer Haberleri

Bayramda Feribotla Kaçabileceğiniz En Güzel Yunan Adaları

13:53 - DESTINATIONS

Galataport İstanbul’da 19 Mayıs’a Özel Klasik Otomobil Şöleni

12:51 - STYLE & CULTURE

Sunday Love Happy Hour Bu Yaz Çok Daha İddialı Dönüyor!

12:39 - EATING & DINING

CVK Park Bosphorus Hotel’den Yaz Boyunca Sürecek Sinema Serisi

12:34 - STYLE & CULTURE

Lucca’da Bir Sergiden Fazlası: Yaşayan Bir Sanat Deneyimi

12:22 - EATING & DINING

Gastronomi Sahnesinde İkinci Perde Açılıyor: Sıra Inari’de

12:15 - EATING & DINING

Bağların Arasında Unutulmaz Bir Tatil: Türkiye’nin En Keyifli Bağ Otelleri

10:57 - DESTINATIONS

Komşiler, Chalet Garden’da Yunan Ezgileriyle Sahne Alacak

10:51 - EATING & DINING

d.ream, Bodrum’da Yaz Sezonuna Damga Vurmaya Hazırlanıyor

14:21 - EATING & DINING

Karaca’dan Sofralarda Eşitlik Yaratan Yeni Seri: For All

14:19 - TRENDS & BRANDS

90’lar Türkçe Pop Rüzgarı Chalet Garden’da Esecek

22:11 - EATING & DINING

BigChefs Yaz Menüsünü Yeniledi: Sofralara Mevsimin En Taze Hali Geldi

22:07 - EATING & DINING

Suyah ile yazın ritmi başlıyor

19:04 - EATING & DINING

Baharın En Zarif Menüsü: Masa’da Enginar Zamanı

09:41 - EATING & DINING

Beats & Champions ile Final Geccesi Bambaşka Yaşanacak!

09:34 - EATING & DINING

The Populist’te Bu Hafta Tempo Çok Yüksek!

09:30 - EATING & DINING

Monreve Alaçatı Sezona İddialı Bir Giriş Yapıyor

09:23 - DESTINATIONS

Kuşadası’nda Yeni Dönem: BigChefs Kapılarını Açtı!

09:18 - EATING & DINING

16 Roof’ta Yaz Sezonu İçin Geri Sayım Başladı!

20:26 - EATING & DINING

Sanat ve Lezzet Bir Arada: Anneler Günü’nde Arkas Göztepe

20:19 - EATING & DINING

Cova’dan Anneler Günü’ne Tatlı ve Şık Bir Dokunuş

20:16 - EATING & DINING

Liman İstanbul’da Anneler Günü: Boğaz’a Karşı Şık Bir Kahvaltı

20:13 - EATING & DINING

Borsa Restaurant’ta Anneler Günü: Boğaz’a Karşı Unutulmaz Kahvaltı

20:09 - EATING & DINING

Hıdırellez Coşkusu Arcadium Göktürk Balıkçı’da Yaşanacak

18:47 - EATING & DINING

Anneler Günü İçin En Şık Hediye Önerileri Karaca’da!

13:30 - TRENDS & BRANDS

Anneler Günü’nde Manzara ve Lezzet Bir Arada: Lacivert Brunch

16:33 - EATING & DINING

Mayıs Ayında İstanbul’da İzlenecek En İyi Tiyatro Oyunları

16:19 - STYLE & CULTURE

Brunch’tan Konsere: Anneler Günü Rehberi

11:52 - EATING & DINING

İstanbul’un Müzik Haritası: Mayıs 2026 Konserleri

08:57 - STYLE & CULTURE

Günaydın Kasap & Steakhouse İzmir’de Yeni Dönem Başladı!

08:55 - EATING & DINING