• 19 NİSAN Cuma 01:38
  • HV
Advert
THE GALLIARD BRASSERIE 444 0 233    Web

İletişim Bilgileri

Ayazağa Mah., Cendere Cd. No:109/C, Sarıyer 444 0 233 http://www.thegalliard.com/

Kendine has bir stil. Her zaman dinamik ve her gidişte keşfedilecek çok şey var!

İlk olarak Etiler Nispetiye Caddesi'nde bir fine dining restoranı olarak açılmıştı The Galliard. Daha sonra Etiler şubesi kapanarak Vadi İstanbul AVM’de yepyeni bir konseptle hayata geçti. The GALLIARD, Rönesans döneminde Fransa, İspanya ve İtalya’da popüler olan “GALLIARD” dansından adını alan bir Türk markasıdır. Marka bu üç Akdeniz ülkesinin yiyecek ve içecek kültüründen etkileşimler taşımaktadır. The GALLIARD'ın menüsünün temelini Fransız, İspanyol ve İtalyan tariflerinden esintiler eşliğinde özgün yorumlar ile hazırlanan Modernize Türk Füzyon lezzetleri oluşturmaktadır.



The GALLIARD’da tüm makarnalar, pizzalar ve ekmekler günlük taze ve el yapımıdır. Ayrıca tüm tatlılar hem sunumları hem de tatları ile oldukça meşhurdur; misafirlere The GALLIARD’dan ayrılmadan önce tatlıları mutlaka denemelerini tavsiye ediyoruz.



Berrakberroo'nun notu

Uzun süredir severek takip ettiğim ve çok modern bulduğum The Galliard’ın yenilenen menüsünden bazı ürünleri tatmak için Vadi İstanbul şubesini ziyaret ettim. Bu arada The Galliard’ın İstanbul’da Emaar Square Mall, Metropol İstanbul ve Vadi İstanbul olmak üzere 3 şubesi bulunuyor. Bodrum’da da bir alt markası var. Yazın gitme fırsatı buldum. İnanılmaz beğendim. Zaten açılır açılmaz Bodrum’un gözde mekanları arasına girdi.



Menüsü: Akdeniz esintileri taşıyan modernize Türk füzyon mutfağı. Mutfak şefi Yasin İleri her zaman yenilikçi ve gerçekten başarılı yemeklere imza atan bir şef. Ayrıca The Galliard’ın menüsü çok sık yenileniyor. Dinamik ve değişimi seven bir işletme.

Bar: Bar koordinatörü Volkan Tokgöz tüm detaylarıyla imza kokteylleri anlattı ve çok özel iki tanesini tattırdı. Sunumları, içerikleri ve lezzetleri açısından oldukça etkileyici buldum. Bir köşede de kahve bölümü bulunuyor. Çekirdekleri kendi makinelerinde öğüterek lezzetli kahveler sunuyorlar.



Ambiyansı: Şık, samimi, göz alıcı ve modern.

Ortam: Oldukça eğlenceli, keyifli, enerjik, entellektüel, konforlu ve neşeli.

Ne Yenir:  Trüflü Kereviz Çorbası, Beluga mercimek tabbule ve isli tavuk salata, Deniz mahsüllü risotto, Farmer’s chicken

Tatlılardan: Helva Cookie

Kokteyllerden: Gipsy pack (Çingene bohçası), Chocolate Aged Negroni

Haftanın her günü 
08.30-00.00 : Brasserie Yiyecek Servisi 
08.30-02.00 : Brasserie Bar Servisi 

Bodrum Trendlerinden: The Galliard Cove House

Gurme bir deneyim, kulakların pasını silecek bir müzik keyfiyle harmanlanıyor ve Bodrum'un en ayrıcalıklı koylarından biri olan Gökçebel Koyu'nda hayat buluyor! Geçtiğimiz yaz sezonu boyunca da isminden sıkça söz ettiren ve misafirlerine unutulmaz anlar yaşatan The Galliard Cove House; Haziran ayı itibariyle 2023 yaz sezonuna da iddialı bir giriş yaptı.

İmza kokteylleriyle de dikkat çekiyor!

Modern Akdeniz Mutfağı'nın fark yaratan dokunuşları ile hayat bulan The Galliard Cove House menüsünde İspanya, İtalya ve Fransa'dan dikkat çekici tatlar bulunuyor. Geçtiğimiz sezona kıyasla menüsünü daha da lezzetlendiren mekan; menüsüne yeni eklediği lezzetlerle de damaklardan silinmeyen bir şova imzasını atıyor.