• 25 NİSAN Perşembe 20:52
  • HV
Advert
LUCCA 0212 257 12 55    Web

İletişim Bilgileri

Cevdet Paşa Cad. 51/B, Bebek 0212 257 12 55 http://www.luccastyle.com/

Açıldığı 2004 yılından bu yana Lucca, Akdeniz ve Dünya Mutfağı'ndan ilham alan eşsiz ve orijinal lezzetleri, yenilikçi ve trend belirleyen kokteylleri, haftanın her günü eğlenceli ve hareketli gecceleri ve gelenekselleşmiş Pazar Brunch’ları ile tanınmaktadır.

İlham verici ve canlı dekorasyonu, cezbedici yemekleri, vegan ve organik seçeneklerle birinci sınıf kokteyl ve şarap menüleri ile Lucca, akşamları lokal ve dünya çapındaki DJ’lerin canlı müzik performanslarıyla Bebek’te bir restoran klasiği.

Lezzet & Şarap

Enginar Püresi, Ördek Pappardelle ve Limonlu Levrek gibi zamansız imza yemeklerimiz ve kendi küratörlüğünü yaptığımız Satsuma Vodka, Brazilian Cooler ve Lucca Lemon kokteylleri ile dikkat çeker.

2004 yılında Cem Mirap tarafından kurulan ve oldukça rağbet gören Lucca, aynı zamanda Mirap Restoranlar Grubu’nun bir üyesidir.

İstanbul’un önemli bir simgesi ve markası olan Lucca, trend ve şık İstanbulluları ve ziyaretçileri bir araya getirmek, sosyalleşmek ve şık bir şekilde yemek yemek için cezbeden rakipsiz buluşma noktası oluşturur.

Yurt dışında tavsiye edilen mekanların en başında gelen Lucca; İstanbul’a gelen ya da gelmeyi planlayanların herkesin gideceği yerler listesinin başında gelir.

Lucca, dünyadan farklı şefleri ağırlamaya devam ediyor!