• 25 NİSAN Perşembe 14:57
  • HV
Advert
KARMA RESTAURANT & NIGHT CLUB 0537 440 15 04    Web

İletişim Bilgileri

Selimiye Mahallesi Turgut Reis Caddesi No:60 , Side 0537 440 15 04 http://www.karmaside.com/

Turizmin içinde büyüyen Mahmut Gökkaya, çok seyahat edip çok farklı kültürden insanlarla tanışıyor ve bu seyahatlerde gördüğü güzellikler ve lezzetler onu cezbediyor ve "yaşadığım yeri daha da güzel ve cezbedici hale getirmeliyim" diye düşünüyor. İşte Karma'nın hikayesi tam da burada başlıyor...

İşte Karma'nın etkileyeci hikayesi...

Turizmin en gözde beldesinde yaşayıp burada bu eksikleri görmek ve burayı daha ileriye götürmek için iyi bir gastronominin olması gerektiğine inandık ve başladık. Tabii ki bu bitmeyen bir yok hep yenilikler değişiklikler var ama bu da bizi daha heyecanlı tutuyor. En zoru ise farklı milletlerden olan yemek kültürleri çok farklı olan misafirlerin hepsine hizmet verip onları mutlu edebilmek. Bu da menümüzü oluştururken titizlik gerektiriyor en yoğun misafir milletlerin yemek tercihleri, yerli misafirlerimiz ve özellikle bölgemizdeki yaşayanların tercihleri bir araya gelip doğru menüyü oluşturmaya çalışıyoruz.

Bu sebeple menümüzde kaz ciğeri, istiridye bulabilirken aynı zamanda kuzu etli şevketi bostan da yer alıyor. Böyle olunca menümüz tüm ürünleri ile ayrıcalıklı olup hepsini en doğru ve en taze malzemeyi tedarik ederek oluşturuyoruz. Karma’yı her zaman dinamik ve yenilikçi olarak tutmak için biz de her sene yurt içi ve yurt dışı seyahatler yapıp yeni trendleri yenilikleri kendimize göre yorumlayıp Karma da uyguluyoruz. Hedefimiz de yaşadığımız belde olan Side’yi hak ettiği yere getirip gastronomi radarına almak. Böylelikle turizm ve seyahat tercihlerinde üst sıralarda yer almak. Biz ismimizi Karma felsefinden aldık ve inandığımız doğrular yapacağımız tüm güzellikler bu evrende bizi bulacaktır..