• 28 MART Perşembe 20:03
  • HV
Advert
FILO D'OLIO (0212) 285 03 01    Web

İletişim Bilgileri

Ayazağa Mah. Azerbaycan Cad. No: 3/C, Sarıyer, İstanbul (0212) 285 03 01 https://www.filodolio.com.tr/

Harika bir mutfak ekibiyle masanıza gelen lezzetlere bayılacaksınız. Kullanılan tüm İtalyan peynirleri kendi fabrikalarından geliyor. (Napoli Antica) Şüphesiz İtalyan Mutfağı'nın özel ve sevilen lezzetleri, geniş şarap kavı ve imza kokteylleri ile Filo D’olio, favori restoranınız olacak. Restoranın dikkat çeken lezzetleri arasında öncelikle parmesan tekerinde gelen Fettucine Alfredo var!

İtalyan Şef Danilo Zanna’nın yarattığı Filo D’olio markası lezzet, servis ve üstün müşteri memnuniyetiyle misafirlerine alternatifsiz bir deneyim sunuyor.

Filo D’olio felsefesi, lokal ve taze ürünler ile İtalyan reçeteleri arasında bir sentez oluşturuyor.  Filo D’olio markasını farklı konseptlerde sunan Danilo Zanna, aynı zamanda Vadistanbul’da yer alan Lo Zio restoranı da bünyesine katarak Filo D’olio Trattoria konsepti ile hizmet veriyor. Haftanın 7 günü hizmet veren Filo D’olio, misafirlerini şık, rahat ortamı, sıcakkanlı ve güler yüzlü hizmeti ile karşılıyor.

Ambyans olarak: Hem şık hem rahat ortamı, sıcakkanlı ve güler yüzlü hizmeti ile insanı saran bir yer. Lezzet açısından: Lokal ve taze ürünler ile İtalyan reçeteleri arasında bir sentez oluşturulmuş. İtalyan mahalle konseptli, sıcakkanlı, küçük ve şirin bir restoran. Gerek ön bahçesi gerekse iç dekorasyonuyla tam bir Trattoria konsepti.

Haftanın her günü hizmet veren restoranın mutfağı ise hafta içi 12:00-22:30, hafta sonu 12:00-23:00 arası açık.

Nefis bir “BURRATA” (Con Tartufo) 

Kendi üretimleri Burrata peynirinin yanında iyice doğranmış ve yerli üretilen enginar carpaccio, soğuk sıkım zeytinyağı ile sunuluyor.



FILO D'OLIO İZMİR İSTİNYE PARK 

Adres: Bahçeler Arası Mah. Şehit Binbaşı Ali Resmi Tufan Sokak No:3, 35330 Balçova, İzmir
Tel: 0 232 504 89 10
E-Posta: [email protected]

 

 

 

  • Etiketler