• 29 MART Cuma 16:21
  • HV
Advert
AZUMARE LOUNGE SİDE 0530 396 60 80    Web

İletişim Bilgileri

Yasemin Sok. No:29, Manavgat 0530 396 60 80 https://azumareside.com

Akdeniz'in tüm ışıltısını içinize gizlemiş bir mekan: Azumare Lounge Side

Adeta cennetten bir köşe, yaz renkleri, kuş cıvıltıları ve güneş... Yaz boyu Akdeniz'in en büyüleyen anları Azumare Lounge'da yaşanıyor. Dalından limonları topladığınızı düşünün; elinizde kalan o mis kokuyu düşleyin şimdi! İşte tam olarak o huzur dolu kokuyla bütünleşmeye hazır olun. Bir yanınızda mis gibi limon, portakal ve mandaline ağaçlarının gölgesi, öbür tarafınızda kızılın maviya kavuştuğu nefes kesen bir manzara... Hayatın tadı Azumare Lounge'da işte böyle çıkıyor!

Azumare Lounge; turizm potansiyeli, antik kalıntıları, etkileyici plajları ve tatil köyleri ile oldukça geniş bir yelpaze sunan Side'de bulunuyor. Açıldığı günden beri bölgede altertafsiz olarak yoluna devam eden mekanlardan. Her detayı ile misafirini büyüleyen ve gastronomi dünyasına da yeni bir soluk kazandıran bir mekan. Yeşilin ve mavinin karşı konulamaz birlikteliğinin yanı sıra, mekanın dekorasyon detayları da renkleriyle, minimal tavırlarıyla büyülüyor. Her köşesinde ayrı bir detay bulacağınız Azumare Lounge, anı yaşamak isteyenler için kusursuz bir atmosfer sunuyor. 

2023 yazına plaj müjdesi ile giren Azumare Lounge'da güneş ve denizin tadını da çıkarabiliyorsunuz. Denizin mis kokulu tuzlu suyu ile ıslanmış saçlarınızı, Azumare güneşinde kurutuyor; hem bedeninizi hem ruhunuzu burada ferahlatıyorsunuz!

Lezzetleriyle de damaklara imzasını atıyor!

Azumare Lounge; atmosferi ve manzarası ile olduğu kadar lezzet dolu menüsüyle de dikkat çekiyor. Menüsü asla sizi yoran cinsten değil; az, öz ve nokta atışı lezzetlere yer verilmiş. Ayrıca mekanın en büyük özelliği ise bulunduğu coğrafyayı ve mevsimin nimetlerini ustalıkla kullanması. Mutfakta lokal ve taze ürünlere yer veren mekanın menüsü mevsime uygun olarak sürekli kendini geliştiriyor ve misafirlerine sadece mevsiminde en taze lezzetler sunuluyor. 

2018 Mayıs ayında bir şarap evi olarak Azumare Lounge'ı açtıklarını söyleyen Mahmut Gökkaya, aslında tek cümleyle mekanı özetliyor: "Side'ye gelme sebebiniz olmalıyız!".

Gerçekten de Azumare Lounge, Side'ye gelme sebebi!