Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel, bu yıl 31 Mart’ta kutlanacak Paskalya Günü için ailece katılınacak keyifli bir kahvaltı programı hazırladı. Büyükler Renaissance İstanbul’un deneyimli şeflerinin hazırladığı enfes brunch menüsünün tadını çıkarırken, çocuklar için tavşan şekilli cupcake yapabilecekleri bir de atölye çalışması düzenlenecek.
Paskalya özel brunch’ında zengin kahvaltılıklara şefin özel çorbası, değişik ızgara çeşitleri, ev yapımı makarnalar, salatalar ve her biri iştah açan tatlılar eşlik ediyor. 31 Mart Pazar günü 11.00-14.30 saatleri arasında düzenlenecek brunch kişi başı 69 TL, 0-6 yaş çocuklara ise ücretsiz.
Renaissance İstanbul’un muhteşem manzaralı ve teraslı salonu Horizon’da Paskalya brunch’ına katılmak için 0212 340 70 00 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmak gerekiyor.
21 Nisan 2021, Çarşamba
Gecce.com Anasayfa
- GİRİŞ YAPIN
- veya
- ÜYE OLUN