
Lacivert’in Executive Şef’i Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı brunch, saat 10.00’dan 14.00’e kadar devam ederken zengin lezzet seçeneğiyle hem göze hem damağa hitap ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından deneyebileceğiniz ballar, birbirinden farklı reçeller, Konya'dan, Mengen'den, Van'dan, Erzurum'dan ve daha birçok yöreden gelen peynirler ve birbirinden lezzetli diğer kahvaltılık ürünler masanızı süslerken, Anadolu mutfağının özgün tatları ve yöresel lezzetlere kadar pek çok farklı alternatif bir arada sunuluyor. Anne eli değmişçesine lezzetli tatlar sunan Lacivert, keyifli bir Pazar geçirmenizi sağlıyor.
Anneler Günü’ne keyifli bir başlangıç yapmak isteyenleri enfes bir brunch menüsüyle karşılayan Lacivert’te yer alacak caz triosu da kahvaltıya renk katacak. Saat 12.00’de başlayacak olan barbekü lezzetleri ise brunch keyfini uzatacak.

Misafirler mekana Rumelihisarı’ndan hareket eden Lacivert’in teknesi ile ücretsiz olarak İstanbul trafiğine takılmadan 4 dakikalık bir yolculuk ile ulaşabilirler.

Anneler Günü Bruch’ı Kişi başı 120 TL (KDV Dahil)
LACİVERT hakkında detaylı bilgi ve iletişim için tıklayın.
